Kam na koncoročný školský výlet?

Koncoročný školský výlet je tradičný výlet organizovaný na konci školského roka pre žiakov a žiačky základných či stredných škôl. Je to príležitosť na záverečnú zábavu a oddych po náročnom školskom roku.  Program výletu zvyčajne zahŕňa rôzne aktivity a výlety do zaujímavých miest. Lokalita koncoročného výletu sa môže meniť každý rok. Žiaci tak majú možnosť spoznať nové miesta, kultúru a tradície.

Kam sa vybrať so žiakmi na koncoročný školský výlet pri Bratislave? Túto otázku si dávajú učitelia každý rok. Vybrať naozaj dobrý výlet, aby študenti na tento program radi spomínali nie je úplne jednoduché. Chce to naozaj dobrý nápad.

Tieto starosti radi vyriešime za vás a originálny koncoročný školský výlet zorganizujeme.

Sme vodáci - profesionáli s dlhoročnou tradíciou pri organizovaní rekreačných splavov riek. Táto forma zážitku je čoraz populárnejšia aj medzi mladými ľuďmi.

V mesiacoch máj a jún zabezpečujeme pre základné školy a stredné školy obľúbený splav rieky Malý Dunaj. Školské splavy organizujeme cez pracovné dni v doobedňajších hodinách. Samotný splav rieky možno poňať zábavnou formou ako aktívny relax v prírode alebo športovou formou ako jednoduchý kurz kanoistiky.  

20210625_092242jpg

Počas splavu naučíme študentov základy pádlovania na tečúcej vode, „čítanie vody“ a bezpečnosť ako sa na rieke správať. Vekový limit našich splavov nie je daný, ale vzhľadom na fyzickú pripravenosť (na vode treba aj pádlovať :D) je ideálny vek študentov od 12 rokov. Splavovanie je počas celej doby pod dohľadom skúsených inštruktorov.

Splav Malého Dunaja pre študentov.

Vy si len vyberte termín splavu, zadajte počet študentov a o všetko ostatné sa postaráme my:

  • Zvýhodnené ceny ! Splav už od 10 EUR za osobu 
  • Kvalifikovaní inštruktori počas celého splavu
  • Stabilné 6-8 miestne nafukovacie člny, alebo stabilné kánoe spojené do katamaránu
  • Dĺžka splavu 1,5 - 3 hod.
  • Bezpečnosť je prvoradá a plávacie vesty sú povinné pre každého účastníka
  • Pedagogický dozor má splav zdarma
  • Dostupnosť MHD a prímestskej dopravy v Bratislave
  • V prípade záujmu zabezpečíme dopravu autobusom od školy ku škole

Podrobnejší program a cenovú ponuku splavu si vyžiadajte na info@splavdunaja.sk. 

20220523_091216jpg
20220621_092231jpg
20220523_132010jpg
MD3jpg
Koncoročný školský výlet je skvelou príležitosťou pre žiakov a žiačky na uvoľnenie sa od školských povinností v mimoškolskom prostredí. 
IDEME NA KOLSK SPLAV png